sobota 11. října 2014

Na Hrad!

Čekáte-li ucelenou aktuální reportáž, proloženou slintáním nad skupinou piv a nenávistnými výpady proti pivům jiným, tak vaše zvrhlé choutky jistě neukojím. Pracuji a sportuji hrou v sudoku do roztrhání těla, zároveň se nudím a užírám se se stejným zápalem, tudíž jen těžko ušetřím čas na plané internetní tlachání, které je tolik vlastní většině normálních lidí. Usmrcující rychlostí se zmíním pouze o poslední ochutnávce německých piv ve městě, které nikdy nespí. 


Stalo se to v dobách, kdy byl celý pivní stát uchvácen hradní akcí. Několikrát jsem se této věci zúčastnil, ale letos jsem si slíbil, že do Prahy nepojedu. Hnusná piva, místo skutečného jídla jen komický katerink a navrch smradlavý sýr u nejlepších pivních stánků Fleků a Břevnova. Naštěstí jsme letos v Brně v tento čas pivně nestrádali, jelikož dorazil pravidelný česnekový závoz ze Schammellsdorfu.


Locha neboli U a Räuschla v samospádech. Akce jen pro zvané, vypilo se snad vše. Vynikající záležitost jako obvykle. Poprvé jsem však viděl i barvu a čistotu piva. Hezky zlaté a ačkoliv to tak z fotek nevypadá, bylo U opravdu čiré. Problémy tradičně nastaly s narážením piva. Hloupé těsnení laciného kouhoutu vždy vystřelilo ven a pivo teklo všude. Nepřišli jsme na jiný způsob, než že těsnění při narážení musí druhá osoba přidržet. Mít lepší systém, tento problém by odpadl. Jaké máte zkušenosti vy s narážením pomocí levných plastových přípravků?






 

1 komentář:

  1. Narážení naprosto ok, vysvětlím, až se potkáme :) Zvíře

    OdpovědětVymazat